8. Januar 2020 16:30 - 19:30


Nytårskur 2020

I Midtjysk Lederforum skyder vi det nye år i gang med den traditionsrige Nytårskur, hvor vi tager den politiske temperatur lokalt og nationalt.

Glæd dig til tre politiske indlæg;

  • Politisk kommentator Søs Marie Serup kommer med sit bud på den aktuelle politiske situation
  • Borgmestrene Ib Lauritsen og Lars Krarup giver hver deres bud på, hvad 2020 kommer til at byde på lokalpolitisk
  • Minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde Mogens Jensen har desværre måttet melde afbud. Der arbejdes i skrivende stund med at finde en anden indlægsholder.

Efter indlæggene sætter vi gang i debatten med Søs Marie Serup som ordstyrer med fokus på den fremtidige retning for Danmark.

Under debatten kan du få svar på nogle af dine egne spørgsmål om både landspolitiske, erhvervspolitiske og lokale emner.

Vi slutter nytårskuren af med nytårspølser og ikke mindst god tid til at få sagt godt nytår til hinanden inden vi igen går hvert til sit.

Arrangementet afholdes på Herningsholm Erhvervsskole, Lillelundvej 21, 7400 Herning.

Tilmeld dig nytårskuren allerede i dag og senest den 5. januar 2020.

HUSK, at du som medlem er velkommen til at invitere gæster med til foreningens arrangementer. Tilmelding af gæster skal ske på mail til info@lederforum.net – med angivelse af gæstens navn, titel, virksomhed og mailadresse. Deltagelse for gæster er gratis.

HUSK – HUSK:
At gæster/potentielle medlemmer skal leve op til §3 i foreningens vedtægter – klik HER.

Skulle du have spørgsmål til arrangementet er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på info@lederforum.net

NB: For nye medlemmer og gæster afholdes der for-møde kl. 15.30. Her vil formand Christian Ohn byde velkommen og give en kort intro til foreningen, hvorefter der vil være tid til en kort runde ”bordet rundt”. Separat tilmelding hertil på info@lederforum.net.