Marie Thygesen

Partner

Tlf.: 31188446

E-mail: marie@thygesen.dk

Kort om Marie Thygesen


Har arbejdet med sundhedsfremme og forebyggelse siden 2001, og har inden for det forretningsområde skabt virksomheden Prevent. Herefter kom jeg ind i den familieejede tekstilkoncern Thygesen Textile Group som Human Growth Manager. Jeg har det overordnede ansvar for medarbejdernes fysiske og mentale sundhed og trivsel. HUSET I_RO er blandt andet essensen af det arbejde, med en mission om at gøre en forskel for vores lokalområde, skabt sammen med hele familien og et fantastisk team.

Thygesen Textile Group A/S - Huset i_Ro

Thygesen Textile Group A/S - Huset i_Ro
Tulstrupvej 13
7430 Ikast

Tlf:
96604400
Website:
www.ttg.dk - www.husetiro.dk

Profil

THYGESEN TEXTILE GROUP

Thygesen Textile Group består af en række danske handelsvirksomheder inden for tekstil samt en produktionsvirksomhed i Vietnam med både strikkeri og systue.
Herudover har koncernen ejerandel i det tyske selskab Müller Textil GmbH, hvis hovedprodukt anvendes inden for bilindustrien. Thygesen Textile Group er dermed repræsenteret i
Danmark, Vietnam, Tyskland, Slovakiet, Tyrkiet, USA, Mexico, Kina, Korea og Japan med mere end 1400 medarbejdere.

www.ttg.dk

Sidste skud på stammen er HUSET I_RO i Ikast, åbent for erhvervslivet, sportens verden og for private. HUSET I_RO har adresse i den totalrenoverede fabrik, hvor tekstileventyret startede. Det er et smukt sted, hvor du kan holde møder, pleje dit netværk, forretningsforbindelser, personale og dig selv. Alle elementer der skaber indre ro, fokus, sundhed og trivsel er samlet under et tag.

www.husetiro.dk   www.cafeiro.dk