8. September 2020 10:30 - 22:15


Sensommertur – Naturkræfterne fra vest

Midtjysk Lederforum afholder sensommertur den 8. september, som i år fører os til Ringkjøbing-Skjern kommune. Nabokommunen, hvor naturkræfterne sættes i spil på mange måder.

På Lønborggård byder borgmester Hans Østergaard os velkommen. Hans Østergaard vil fortælle lidt om, hvad der kendetegner vores nabo mod vest. Mange spændende initiativer har set dagens lys de senere år, og sidste efterår blev indsatsen krydret med en 3. plads i DI’s erhvervsklimaanalyse.           

Executive Vice President & COO Tommy Rahbek Nielsen, Vestas Wind Systems A/S, følger efter med et indlæg om, hvilken virksomhed Vestas er i dag, og hvad Ringkøbing-Skjern betyder for virksomheden.

Stauning Whisky er en fantastisk iværksætterhistorie om en flok whisky-glade kammerater, der sætter sig det umulige for, nemlig at producere whisky i Vestjylland. Det viste sig bestemt ikke at være umuligt, og i dag er deres produkt et kendt brand blandt whisky-entusiaster verden over. Vi skal høre hele historien, opleve produktionen – og mon ikke vi også skal nyde en smagsprøve.

Sidste stop på turen er det netop indviede oplevelsescenter Naturkraft i Ringkøbing. Administrerende direktør Peter Sand har været med hele vejen og vil fortælle os om udviklingen af parken, som har været mere end 10 år undervejs. Efter indlægget oplever vi centret på egen hånd og udforsker naturens hemmeligheder.

Vi afslutter dagen med middag i Naturkraft. Undervejs vil Anders Agger fortælle om sin passion for Ringkøbing og området generelt. Hvorfor byen er hans base og hvorfor området til stadighed er med til at give ham inspiration til personlige fortællinger om danskerne, der hver gang rammer seerne på følelserne.

Tilmeld dig sommerturen ved at logge ind i højre side. Ved tilmelding skal du angive i hvilken by du stiger på bussen. Se listen over påstigningssteder under programmet. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 2. september 2020.

Såfremt du skulle være forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en substitut, der har tilsvarende ledelsesansvar som dig.

Program for sensommerturen:

 

Kl. 11.30 Ankomst Lønborggård
Lønborggaardvej 1, Lønborg, 6880 Tarm
Kl. 11.40 Indlæg v. borgmester Hans Østergaard
Borgmester Hans Østergaard byder os velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommune. Hans Østergaard vil fortælle lidt om, hvad der kendetegner vores nabo mod vest. Mange spændende initiativer har set dagens lys de senere år, og sidste efterår blev indsatsen krydret med en 3. plads i DI’s erhvervsklimaanalyse.
Kl. 12.10 Indlæg v. Executive Vice President & COO Tommy Rahbek Nielsen, Vestas Wind Systems A/S
Vestas startede helt tilbage I 1898 i Lem, og er den dag i dag stadig en toneangivende virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune. Tommy Rahbek Nielsen giver os et indblik i, hvilken virksomhed Vestas er i dag, og hvad Ringkøbing-Skjern betyder for virksomheden.
Kl. 12.40 Frokost
Kl. 13.40 Afgang fra Lønborggård
Kl. 14.00 Ankomst Stauning Whiskey
Stauningvej 38, 6900 Skjern
Stauning Whisky er en fantastisk iværksætterhistorie, om en flok whisky-glade kammerater, der sætter sig for det umulige, nemlig at producere whisky i Vestjylland. Det viste sig bestemt ikke at være umuligt, og i dag er deres produkt et kendt brand blandt whisky-entusiaster verden over. Vi skal høre hele historien og opleve produktionen.Eftermiddagskaffe
Kl. 16.15 Afgang fra Stauning
Kl. 16.45 Ankomst Naturkraft
Naturparken 10, 6950 RingkøbingNaturkraft er en er en helt ny oplevelses-arena, hvor naturens fascinerende kræfter sættes i spil. Administrerende direktør Peter Sand har været med hele vejen, og vil fortælle os om udviklingen af parken, som har været mere end 10 år undervejs.
Kl. 17.00 Indlæg v. direktør Peter Sand, Naturkraft

Tid på egen hånd + mulighed for guidet rundtur

Kl. 18.00 Velkomstdrink

Middag

Indlæg v. Anders Agger
”Min passion for området”

Kl. 21.15 Tak for i dag

Kontaktperson på dagen: Susanne Karstensen, mob. 20 64 85 40.

Bustider:

BUS 1:
Kl. 09.40 Brande station – hjemkomst ca. kl. 22.55
Kl. 09.50 Arnborg v/den tidligere tankstation – hjemkomst ca. kl. 22.45
Kl. 10.00 Lind v/Circle K – hjemkomst ca. kl. 22.35
Kl. 10.10 Herning v. DGI Huset (overfor indgangen) – hjemkomst ca. 22.25
Kl. 10.30 Herning v/P-pladsen ved Elia, Birk – hjemkomst ca. kl. 22.15

BUS 2:
Kl. 09.45 Sunds v/Brøchners garage, Genvejen 16 – hjemkomst ca. kl. 22.55
Kl. 10.05 Ikast v/busstop over for Føtex – hjemkomst ca. kl. 22.35
Kl. 10.15 Hammerum v/busstop over for Brugsen – hjemkomst ca. kl. 22.25
Kl. 10.30 Herning v/P-pladsen ved Elia, Birk – hjemkomst ca. kl. 22.15

Covid-19
I bestyrelsen er vi naturligvis meget opmærksomme på situationen omkring Corona og følger udviklingen nøje. Det er i den forbindelse vigtigt at understrege, at turen vil blive gennemført i henhold til de gældende retningslinjer og anbefalinger. Det betyder, at der skal bæres mundbind i bussen (sekretariatet medbringer mundbind til alle).

Ved spørgsmål til arrangementet venligst kontakt vores sekretariat på info@lederforum.net eller 96 26 11 26.

HUSK: For nye medlemmer og gæster på turen afholdes der for-møde i Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning (5 minutters gang fra Elia) kl. 9.30. Her vil formand Jesper Moos byde velkommen og give en kort intro til foreningen, hvorefter der vil være tid til en kort runde ”bordet rundt”. Separat tilmelding hertil på info@lederforum.net. Efter mødet går vi samlet til Elia.

 

HUSK: At du som medlem er velkommen til at invitere potentielle medlemmer med til foreningens arrangementer som gæst. Tilmelding skal ske på mail til info@lederforum.net – med angivelse af navn, titel, virksomhed og mailadresse. Deltagelse for potentielle medlemmer er gratis. HUSK at potentielle medlemmer skal leve op til §3 i foreningens vedtægter – klik HER.