10. November 2022 15:30 - 22:00


Når katastrofen rammer

Verden er i forandring. Det har vi mærket, måske mere end nogensinde før, og forandringerne kan i flere tilfælde betegnes som kriser eller katastrofer. Når vi mødes til november-arrangementet angriber vi begrebet katastrofer fra flere vinkler; vi kigger ind i, hvilken karakter en katastrofe kan have og hvad den har af betydning for os som mennesker, for vores virksomhed og for vores område. Temaet er ganske alvorligt, og vi garanterer at du går klogere hjem, men vi tillader os at drysse lidt humor ud over arrangementet – vi ser således frem til en rigtig hyggelig aften sammen med ledsagerne.

Når katastrofen rammer 
Historiker og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg er en guldgrube af fakta, råd og anekdoter, og Christian Fuhlendorff er bare virkelig nysgerrig (og en smule bekymret), når de to mænd sammen indtager scenen. Vi er med i cockpittet, førerhuset og brandbilen, når katastrofen rammer, og lærer om menneskelige fejl og teknologiske svagheder. Vi får historierne om verdens ti fedeste katastrofer og også et bud på, hvordan ser det egentlig ud med f.eks. oversvømmelser, kemiske fabrikker og risiko for vildt vejr i vores nærområde?

Michael Ulvemann, Ulvemann & Børsting
Michael Ulveman har solid erfaring med strategisk og kriseorienteret kommunikation. Både fra Muhammed-krisen og sin tid som formand for NATOs arbejdsgruppe for strategisk kommunikation. Michael tager os med på kommunikations-rejsen, når katastrofen rammer. 

Michael Ulveman har gennem en årrække arbejdet som særlig rådgiver for tidligere generalsekretær for NATO og statsminister Anders Fogh Rasmussen. Siden 2011 har Michael Ulveman arbejdet som selvstændig kommunikationsrådgiver og er i dag direktør i Ulveman & Børsting. Her rådgiver han virksomheder eller personer, der står med fundamentale udfordringer – og muligheder.

Det lokale perspektiv; Da katastrofen ramte min virksomhed
Både Spectre A/S og DK Company A/S blev som mange andre sendt på en voldsom rutchebane-tur, da de blev ramt af henholdsvis Corona og krigen i Ukraine. Vi får et indblik i de ledelsesmæssige overvejelser, som de stod i, da krisen ramte og hvilke refleksioner, de har gjort sig i tiden efter.

Under middagen sørger satiregruppen MAGT for aftenens underholdning. Glæd dig til nærværende, gennemmusikalsk underholdning, der er kendetegnet ved kreative tekster, smukke harmonier og charmerende levering. Med inspiration fra revyhistoriens skarpeste penne og med den traditionelle danske humor i højsædet, er MAGT garant for en knivskarp og underholdende optræden.

Arrangementet afholdes i MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning. Tilmeld dig og din ledsager allerede i dag og senest torsdag den 3. november. Pris for ledsager er kr. 500,- ex. moms. Dette er inkl. indlæg, middag og underholdning.

NB: For nye medlemmer og gæster afholdes der for-møde kl. 15.00. Her vil du blive budt velkommen og få en kort intro til foreningen, hvorefter der vil være tid til en kort runde ”bordet rundt”. Separat tilmelding hertil på info@lederforum.net.