27. Februar 2020 07:30 - 10:45


Netværksmøde: Hvad kan du bruge FN’s 17 Verdensmål til i din virksomhed?

FN’s Verdensmål, miljø, bæredygtighed, klima – det er nogle af de begreber, som vi til stadighed bliver bombarderet med i den daglige nyhedsstrøm og hele tiden skal forholde os til. Men hvordan griber man det an, hvis man som virksomhed gerne vil arbejde med FN’s Verdensmål og måske endda gøre det til en god forretning??

Midtjysk Lederforum indbyder til et spændende netværksmøde torsdag den 27. februar kl. 7.30 – 10.45, hvor vi sætter fokus på lokale virksomheder, der arbejder aktivt med udvalgte Verdensmål. Du vil gå hjem med masser af inspiration til at komme i gang – eller til at sætte endnu mere fokus på det arbejde, du allerede har igangsat. Og afslutningsvis vil du få helt konkret viden om, hvilke aktører der kan hjælpe dig.

Glæd dig til indlæg fra:

Aarstiderne Arkitekter v. Henriette Falk Olesen, Kompetenceleder – Bæredygtighed
Aarstiderne arbejder både internt og eksternt med udvalgte Verdensmål. Henriette vil fortælle om dette arbejde, især i relation til større byggeprojekter.

egetæpper v. Dorthe Aaboe Kallestrup, CSR Manager
Dorthe fortæller om de 3 Verdensmål, som egetæpper arbejder med og uddyber det budskab, at det ikke behøver at være så svært at komme i gang med Verdensmålene. Endvidere præsenterer Dorthe en trin for trin-guide til at gå i gang.

Scandic Regina v. Nina Carlslund, Scandic Danmarks bæredygtighedskoordinator
Hotelkæden arbejder både med miljømæssig og social bæredygtighed, og som den eneste svanemærkede hotelkæde i Danmark er der til stadighed fokus på at gøre gæsternes hoteloplevelse endnu mere miljøvenlig.

Erhvervsrådet v. erhvervsdirektør Kenneth Mikkelsen
Kenneth kommer med helt konkrete henvisninger til hvordan Erhvervsrådet og øvrige aktører kan hjælpe dig og din virksomhed med at identificere de forretningsmæssige muligheder i den grønne omstilling.

Workshop:
Undervejs er der tid til at drøfte morgenens indlæg samt erfaringsudveksle med hinanden om dagens tema.

Arrangementet afholdes på Scandic Regina, Fonnesbechsgade 20, 7400 Herning.

Tilmeld dig netværksmødet allerede i dag og senest den 21. februar 2020

Skulle du have spørgsmål til arrangementet er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på info@lederforum.net