11. Oktober 2023 07:30 - 10:30


Netværksmøde: Workshop om LinkedIn og ChatGPT

Workshoppen begynder med en kort introduktion til LinkedIn, ChatGPT og Social Selling samt hvorfor det er en værdifuld investering af din tid som leder. Herefter vil vi dykke ned i praktiske øvelser og gennemgange af de nedenstående emner.

Workshoppen faciliteres af et af vores egne medlemmer, nemlig WeMarket.

Hvad kommer vi omkring:

  • Hvordan man laver gode opslag på LinkedIn: Vi vil dykke ned i strategier og teknikker til at skabe indhold, der fanger opmærksomheden og øger din rækkevidde på LinkedIn.
  • Hvad virker godt på LinkedIn: Vi vil analysere eksempler på vellykkede LinkedIn-opslag og drage værdifulde indsigter fra dem.
  • Hvordan man finder relevante personer: Lær at identificere potentielle kunder og forretningsforbindelser på LinkedIn.
  • Forskel på standard og premium-version: Få indsigt i, hvad standard- og premium-versionen af LinkedIn tilbyder, og hvilken der passer bedst til dine behov.
  • Hvordan kan man bruge ChatGPT til at lave opslag: Opdag, hvordan du kan bruge AI-teknologi som ChatGPT til at optimere din opslagsproces og spare tid.
  • Hvordan dit eget brand vurderes på LinkedIn: Få feedback og rådgivning til at forbedre dit personlige brand på LinkedIn.

Det anbefales at du medbringer din egen computer og sørger for, at du kan få adgang til din LinkedIn-profil inden workshoppen for en mere praktisk og hands-on oplevelse.

Som en ekstra spænding vil der være en konkurrence under workshoppen, hvor den deltager, der klarer sig bedst, vil blive belønnet.

Workshoppen foregår i Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning. Vi begynder med morgenmad kl. 7.30.
Sidste frist for tilmelding er onsdag den 4. oktober 2023.

Såfremt du skulle være forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en substitut, der har tilsvarende ledelsesansvar som dig.

Ved spørgsmål til arrangementet venligst kontakt vores sekretariat på info@lederforum.net eller 96 26 11 26.