26. September 2019 07:30 - 11:00


Netværksmøde: Forretningsudvikling er mere end én forretningsmodel

Ved forskningscenteret CGC, Institut for forretningsudvikling og teknologi, Aarhus Universitet i Herning, forsker professor Peter Lindgren og hans forskerteam i, hvordan man kan fremme og understøtte forretningsudvikling ved hjælp af konceptet Multi Business Model Innovation (MBMI).

Konceptet består af dels evidensbaseret forskning i forretningsmodeller og udvikling heraf, dels praktisk MBMI værktøjer: The Bee-Lab med B-Board, B-Star bord og MBMI- med integreret forretningsmodel værktøj.

Bee-Lab er et 6-kantet specialdesignet Lab, lyddæmpet med en særlig atmosfære og stemning. Bee-lab er skabt til, at du og dit team får lyst til at arbejde med analyse og udvikling af forretningsmodeller.

Kom og hør mere om forskningen bag Multi Business Model Innovation, besøg vores 4 Bee-Labs i forskningscentret CGC og prøv at arbejde med forretningsmodel-værktøjet.

Professor Peter Lindgren og hans forskerteam vil denne morgen udfolde MBMI-konceptet og give helt konkrete forslag til, hvordan virksomheder kan gøre brug af centrets forskning. Det vil være muligt at afprøve værktøjet på egen virksomhed.

I løbet af formiddagen vil du komme til at arbejde med en virksomhedscase fra Business Region Vest baseret på fakta og tal fra virksomheden og/eller din egen virksomhed. Du vil samtidig blive præsenteret for forskellige TBMI Challenge-cases som CGC Master studerende har lavet for virksomheder i Business Region Vest, og du vil blive introduceret til vores nye forretningsmodels-teknologier, software og teknologibaserede forretningsmodels-innovationsrum.

Arrangementet finder sted i Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning den 26. september kl. 7.30 – 11.00. Vi begynder dagen med morgenmad fra kl. 7.30 – 8.00.

Tilmelding senest den 23. september 2019.

Såfremt du skulle være forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en substitut, der har tilsvarende ledelsesansvar som dig.

Skulle du have spørgsmål til arrangementet er du altid velkommen til at kontakte vores sekretariat på info@lederforum.net