2. Marts 2023 07:30 - 10:30


Bestyrelsen som katalysator

Emnet denne morgen er bestyrelsens arbejde og kompetencer. Verden ændrer sig i et hastigt tempo, og det stiller nye krav til bestyrelsen. Vi vil denne morgen inspirere til, hvordan du får mere ud af din bestyrelse.

Dagens indlægsholder er Mette Neville, professor og leder af Center for Små og Mellemstore Virksomheder ved Aarhus BSS. Hun er forsker i vækst og udvikling i SMV’er, herunder bestyrelsens værdiskabelse.
Mette vil bl.a. komme ind på:

  • Hvordan kan bestyrelsen være katalysator og hvilke kompetencer bør der være i bestyrelsen.
  • Hvilke tendenser er der inden for SMV-bestyrelsen
  • Hvordan kan bestyrelsen have et stærkere fokus på de store forandringer, der ændrer SMV’ernes forretningsmiljø på kort, mellemlang og lang sigt
  • Hvordan kan bestyrelsen være mere omstillingsparat og agil i sin arbejdsform
  • Hvordan får bestyrelsen den rigtige sammensætning

Inden dagen vil deltagerne få tilsendt et link, hvor man kan tage en test ift. bestyrelsens parathed til at arbejde med digitalisering; dette vil blive brugt som eksempel på mødet. Det er ikke et scoringsværktøj, men et dialogværktøj til brug for bestyrelser.

I forlængelse af Mettes indlæg vil Diana Vejrup, ColourCompagniet, give et spændende indblik i, hvordan hun og hendes kompagnon er lykkedes med at få et endnu bedre udbytte af virksomhedens bestyrelse.

Der vil som altid være tid til at diskutere dagens emne og til at stille spørgsmål til både Mette og Diana.

Netværksmødet afholdes torsdag den 2. marts 2023 kl. 7.30 – 10.30 hos AU Herning, Birk Centerpark 15, 7400 Herning. Vi begynder med netværk og morgenmad kl. 7.30 – velkomst i salen kl. 8.00.

Tilmeld dig netværksmødet allerede i dag og senest den 24. februar 2023.

Skulle du have spørgsmål til arrangementet er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på info@lederforum.net eller på 20 64 85 40.