Fra: 2. Maj 2019 - 16:30
Til: 4. Maj 2019 - 22:00


Generalforsamlingstur 2019

Glæd dig til årets tur i 2019 – nemlig Midtjysk Ledeforum generalforsamlingstur, der i 2019 går øst på – nærmere bestemt hovedstaden i Letland – RIGA.

Riga som destination er valgt ud fra de tætte relationer, der traditionelt er mellem Danmark og Letland, og vi ser frem til især at sætte fokus på de handelsmæssige muligheder og relationer mellem vores to lande.

Traditionen tro vil vi gøre alt for at give dig en indholdsrig tur. Turen vil derfor byde på faglige virksomhedsbesøg, kulturelle oplevelser,  spændende faglige indlæg på årets generalforsamling samt tid til at netværke med de øvrige medlemmer i Midtjysk Lederforum.

Vær opmærksom på, at vi denne gang tager afsted torsdag aften. Dette gør vi for at optimere rejsetidspunkterne, således alle kan være veloplagte den første dag, hvor vi skal ud og opleve erhvervslivet i Riga og omegn.

Læs meget mere om baggrunden for valget af Riga i den invitation vi har sendt til dig per post. Heri finder du naturligvis også hele programmet for turen samt indkaldelsen til generalforsamlingen.

Tilmeld dig snarest og senest den 24. marts 2019.