Fra: 27. April 2017 - 06:00
Til: 29. April 2017 - 17:00


Generalforsamling 2017 – Monaco

2017 er jubilæumsår, og for 20. gang i Midtjysk Lederforums historie blev der afholdt en generalforsamling i en europæisk storby. Turen var i år en 3-dages tur til Monaco og Den franske Riviera og fandt sted den 27. – 29. april 2017.

Monaco og Den franske Riviera emmer af luksus og glamour. Det er indlysende for enhver, der har været der. Knap så indlysende er det måske, at området også strategisk har formået at højne standarden på deres produkter og ydelser ud over det sædvanlige.

Dette kunne der være stor læring i for alle virksomheder i Midtjysk Lederforum. Temaet for årets tur var derfor value adding, og det gennemsyrede alt på turen. Vi var under turen omgivet af virksomheder og mennesker, der alle havde dette fokus uanset om de solgte fysiske produkter eller serviceydelser. Flere steder var personalet tilmed trænet til dette fokus.

Turens program indeholdte naturligvis vores ordinære generalforsamling, men også spændende faglige indlæg fra 4 virksomheder, der havde gjort sig særlig bemærket i Frankrig og Monaco, og som bevidst arbejdede med deres merværdi.

I programmet blev der også afsat tid til at styrke relationerne med netværk og socialt samvær.

Se invitationen til turen her