14. November 2019 16:00 - 22:00


Hvordan står det til med den digitale sundhed?

Midtjysk Lederforum sætter i november fokus på den digitale sundhed hos den enkelte, i familien og på arbejdspladsen.

En af vor tids mest anvendte begreber, som ledere skal forholde sig til, er digitalisering. Samtidig er der i samfundet et stort fokus på vores sundhed og trivsel i forhold til stress, rygning, kost og motion. Men hvordan står det egentligt til, når de to begreber opfattes i en sammenhæng – hvordan står det til med vores digitale sundhed?

Tre kendte og spændende indlægsholdere vil i løbet af eftermiddagen belyse den digitale sundhed fra forskellige vinkler. Journalisten binder eftermiddagen sammen og fortæller om egne erfaringer med digital afhængighed. Speciallægen gør os klogere på, hvordan det påvirker vores fysiske og mentale sundhed, når vi tjekker vores telefon op mod 150 gange i døgnet. Samtidighed får vi nogle konkrete værktøjer til, hvordan vi håndterer teknologien, så vi som individ, familie og virksomhed selv er i kontrol. Fremtidsforskeren retter til sidst blikket fremad og giver os et indblik i, hvor denne udvikling er på vej hen.

Traditionen tro er det også denne eftermiddag, at destinationen for næste års generalforsamlingstur afsløres.

Vi slutter aftenen af med en hyggelig middag. Underholdningen er lagt i hænderne på psykologisk entertainer, Niels Krøjgaard, som med garanti vil overraske os alle med hans evner til at læse vores tanker.

Så tag din ledsager under armen og bliv klogere på hvordan vores mobiltelefon, sociale medier og andet påvirker den enkelte, familien og arbejdspladsen.

Arrangementet afholdes i MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning.

Tilmeld dig og din ledsager allerede i dag og senest den 6. november. Pris for ledsager er kr. 500,- ex. moms. Dette er inkl. indlæg, middag og underholdning.

Skulle du have spørgsmål til arrangementet er du altid velkommen til at kontakte Susanne Karstensen i vores sekretariat på tlf.: 96 26 11 26.

NB: For nye medlemmer og gæster afholdes der for-møde kl. 15.00. Her vil formand Christian Ohn byde velkommen og give en kort intro til foreningen, hvorefter der vil være tid til en kort runde ”bordet rundt”. Separat tilmelding hertil på info@lederforum.net.

Program:

Kl. 16.00 Ankomst og registrering
Kaffe/te og kage
Kl. 16.20 Velkommen i salen
v. bestyrelsesmedlem Jesper Moos, Shining Eyes
Kl. 16.25 Scenen sættes; hvad gjorde mobilafhængighed ved mig
v. Thomas Skov, journalist, forfatter og blogger m.m
Kl. 16.45 Hvordan påvirkes vi af den moderne teknologi
v. Imran Rashid, speciallæge, foredragsholder, forfatter m.m.
Kl. 17.40 PAUSE
Kl. 18.00 Hvordan ser fremtiden ud, når vi taler digital sundhed
v. Fremtidsforsker Anne Skare, Universal Futurist
Kl. 18.50 Afsløring af destination generalforsamling 2020
Kl. 19.00 Tak for nu
Velkomstdrink

Velkommen til middagen

Underholdning
v. psykologisk entertainer Niels Krøjgaard

Kl. 22.00 Tak for i dag

Oplægsholdere:

Thomas Skov

Journalist, radio- og TV-vært og foredragsholder Thomas Skov satte tilbage i 2017 som en af de første ord på sin mobilafhængighed. Han konstaterede, at mobilen havde hans opmærksomhed i op til fire timer dagligt, og selv når datteren skulle puttes var det med det ene øje rettet mod Instagram.

Thomas Skov besluttede sig for at gå på nedtrapning og fik blandt andet hjælp af dagens anden indlægsholder Imrad Rashid. Thomas Skov vil dele sine personlige erfaringer med os og samtidig fungere som konferencier under hele arrangementet.

Imran Rashid

Iværksætterlægen Imran Rashid er uddannet speciallæge i almen medicin og er tidligere innovationschef i Danmarks største kæde af privathospitaler Aleris-Hamlet. Han er ligeledes forfatter til to bøger om dagens emne og holder op mod 200 foredrag årligt.

Imrad Rashid giver os et indblik i, hvordan den moderne teknologi påvirker vores fysiske og mentale sundhed.

Anne Skare Nielsen

Fremtidsforsker, tornado med drivkraft og superevner, der ønsker at lære så mange mennesker som muligt, hvordan de forudser fremtiden – for aldrig at være bange for den igen. Anne er en ofte benyttet ekspert i medierne, uddannet biolog, medforfatter på en række bøger og tidligere medlem af Etisk Råd.

Anne Skare sætter fokus på, at fremtiden ikke bare er “high tech”. Den er ligeså meget “high touch” – dvs. lige så meget teknologi fylder, lige så meget skal der være plads til mennesker, empati, fordybelse, mærken efter, etik, personlighed, omsorg, hjælpsomhed og venlighed.

Niels Krøjgaard

Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter. En tryllekunstner, som hverken bruger kort, mønter, duer eller mystiske kasser, men som i stedet er i stand til at tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Så ved du, hvad du kan forvente dig af Niels Krøjgaard, psykologisk entertainer.

I de forkerte hænder er hans teknikker skræmmende manipulerende. Men Niels Krøjgaard bruger teknikkerne som underholdning og til at give os et unikt indblik i hjernens uanede muligheder. Tilsat humor, ping-pong med publikum og en god portion charme venter der os en anderledes underholdende oplevelse.

 

Anne Skare fotocredit: Anne Kring