Fra: 8. Oktober 2021 - 06:15
Til: 9. Oktober 2021 - 16:15


Studietur til København

Midtjysk Lederforum inviterer på studietur til København, hvor vi har fokus på bæredygtighed.

TEMA
Det overordnede tema for turen er én af tidens meget aktuelle emner, nemlig bæredygtighed. Dette i et mix med en klima-dagsorden samt arkitektur, hvor bæredygtighed er tænkt ind. Vi skal således bl.a. høre indlæg fra arkitekt Eva Harlou, der de senere år har haft større og større fokus på bæredygtighed i sine projekter. Vi skal høre om Carlsberg Danmarks bæredygtighedsindsatser, og vi skal høre formand for Venstre Jakob Ellemann-Jensen fortælle om den grønne omstilling.

Derudover har vi tænkt bæredygtighed og klimavenlige løsninger ind flere steder på turen, hvilket fx betyder at vi skal køre i bus til København. Her bliver der skruet op for netværket i ombyggede busser, hvor komfort og god plads er i højsædet.

Lørdag formiddag tilbyder vi to muligheder for ved selvsyn at komme ud og se på byens arkitektur, hvor bæredygtighed er i fokus. Du kan vælge en bustur, hvor arkitekt Ane Cortzen er guide. Alternativt kan du vælge en cykeltur. Læs mere om de to muligheder i programmet.

OVERNATNING
Vi skal bo på VILLA Copenhagen, som er en ombygning af det gamle posthus fra 1912 – nu med moderne arkitektur og design. Her er bæredygtighed ikke en pligt, men et bevidst valg, og de arkitektoniske løsninger er imponerende. Tag dig til at studere dem; de er en oplevelse i sig selv.

TILMELDING
Tilmeld dig turen ved at logge ind i højre side. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 22. september 2021. Ønsker du et dobbeltværelse, bedes du inden tilmelding lave aftale med en roommate og oplyse navn og virksomhed på vedkommende ved tilmelding. Der er også mulighed for at bestille et enkeltværelse mod en egenbetaling på kr. 750,- + moms. Bestilling af enkeltværelse er bindende efter den 22. september.

Det understreges, at turen vil blive gennemført i henhold til de gældende retningslinjer og anbefalinger i forhold til Covid19.

Ved spørgsmål til turen venligst kontakt vores sekretariat på info@lederforum.net eller 96 26 11 26.

PROGRAM
Programmet for turen er sendt til alle medlemmer via mail sammen med invitationen.