9. November 2017 16:00 - 20:00


Ledelse med digital faktor

Vi lever i en verden, der er i konstant forandring, og hvor den digitale del hele tiden bliver udvidet. Hvordan kan vi bruge denne digitale tid til at vækste både personligt og med vores virksomhed?

Midtjysk Lederforum invitererede til en spændende aften i digitaliseringens tegn torsdag den 9. november 2017 på Aarhus Universitet i Herning.

Her kunne opleves et panel af digitale eksperter:

Christiane Vejlø – Digital trend- og fremtidsanalytiker, radiovært, blogger og indehaver af medie- og konsulentvirksomheden Elektronista, som producerer indhold om digital livsstil til en række platforme.

Christiane gav indblik i de afgørende digitale trends og tendenser inden for produkter og brugeradfærd, der er ved at ændre verden og måske hverdagen i virksomhederne.

Brian Gottorp Jeppesen – CEO i Mjølner Informatics, medlem af regeringens Digitalt Vækstpanel (nu afsluttet), samt bestyrelsesmedlem af bl.a. DI Digital. 

Med afsæt i sit arbejde i Digitalt Vækstpanel, delte Brian Jeppesen sine bud på, hvordan regeringens digitale strategi kan blive til vækst i Midtjylland. Og hvad man som leder skal have for øje for at få sin virksomhed bedst muligt ind i den digitale fremtid.

Mads Peter Veiby – CEO i bl.a. CEGO group, en dansk serieiværksætter, og medstifter af bl.a. M1 A/S, SpilNu.dk A/S og Parkpark A/S, og dertil investor i flere forskellige virksomheder og projekter, herunder det danske urprojekt Leikr. 

Mads delte ud af sine erfaringer med forskellige virksomhedscases. Han tog udgangspunkt i den måde, han er leder og iværksætter på, og hvilken rolle digitalisering spiller for de virksomheder Mads har skabt eller er involveret i.

Inden vi afsluttede aftenen med en skøn tapasbuffet, blev destinationen for generalforsamlingsturen i 2018 afsløret – turen går i 2018 til Budapest.

 

Aftenens program:

Kl. 16.00 Ankomst og netværk i foyeren
Kl. 16.20 Velkomst i salen – Siemens auditorium
v/Inger Mørch Hauge og Henrik Kjeldsen, Midtjysk Lederforum
Kl. 16.25 Digitale trends der også påvirker DIG
v/direktør og trendanalytiker Christiane Vejlø, Elektronista.dk, medlem af regeringens Disruption råd  
Kl. 17.15 Fra regeringens digitale ambitioner til midtjysk vækst
v/CEO Brian Gottorp Jeppesen, Mjølner Informatics, medlem af regeringens Digitalt Vækstpanel
Kl. 18.00 Pause
Kl. 18.15 Det værste du kan gøre er ingenting
v/ Iværksætter og CEO Mads Peter Veiby, CEGO group 
Kl.18.45 Afsløring af destination for generalforsamlingsturen i  2018
v/Christian Ohn, Midtjysk Lederforum
Kl. 19.00 Middag og networking i foyeren
Kl. 20.00 Tak for i aften