17. Marts 2016 16:16 - 20:00


Ledelse i en teknologidrevet verden

Den teknologiske udvikling er i konstant fremdrift. Hvordan kan man som virksomhed bruge dette aktivt i sin virksomhed? Hvilke ledelsesmæssige udfordringer samt muligheder giver det dig som leder? Dette kunne du høre om denne aften, som bød på 2 interessante personligheder, der havde taget hver sit afsæt i den teknologiske udvikling.

Professor Philipp Schröder, Aarhus Universitet der havde researched i hvad der driver succesfulde eksportvirksomheder, fortalte denne aften hvad forskningen havde kortlagt om Eksportens DNA. Forskningen viste bl.a. hvordan teknologi, innovation, mennesker og netværk lå til grund for de danske eksportsucceser.

Senior Vice President i Danske Bank Mark Majgaard Wraa-Hansen med ansvar for MobilePay fortalte bl.a. om Danske Banks tilgang og erfaringer med at innovere og hvordan det kræver en særlig ledelsesmæssig tilgang at agere i en teknologidrevet virkelighed.

Arrangementet blev afholdt i rammer, der dagligt har fokus på den teknologiske fremdrift nemlig hos DAMRC – Danish Advanced Manufacturing Research Center, Sandagervej 10, 7400 Herning

PROGRAM

Kl. 16.16
Midtjysk Lederforum byder dig velkommen

Kl. 16.30
Velkomst i DAMRCs nye teknologihal
v/Jørgen Krogh, Midtjysk Lederforum

DAMRC v/ Direktør Klaus Ørskov

Kl. 16.50
Teknologi, mennesker og netværk bag de danske eksportsucceser
v/Prof. Philipp Schröder, Aarhus Universitet

Kl. 17.35
Pause

Kl. 17.50
Anderledes tilgang til ledelse i en klassisk branche
v/ Senior Vice President Mark Majgaard Wraa-Hansen, Danske Bank

Kl. 18.50
Middag m. stående buffet

Kl. 20.00
Tak for i dag