Georg Sørensen

Administrerende direktør

Tlf.: 99269929

E-mail: klu@mch.dk

Kort om Georg Sørensen


Georg Sørensen er administrerende direktør for MCH A/S, som består af MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, MCH Arena og multiarenaen Jyske Bank Boxen. Georg Sørensen kom i 1983 til det daværende Messecenter Herning. Her blev han i 1995 udpeget til direktør for messecenteret og ti år senere til administrerende direktør for koncernen. Georg Sørensen er bl.a. idémand bag MCH’s Vision 2025 og har gennem årene modtaget en lang række priser for sit udviklingstalent og sit engagement. Han er bl.a. blevet tildelt dagbladet Børsens Gazellepris 2008, Danske Rejseskribenters Havfruepris 2011 for sin indsats for at fremme turismen i Danmark og blev samme år udnævnt til ridder af Dannebrogordenen.

MCH A/S

MCH A/S
Vardevej 1
7400 Herning

Tlf:
99269926
Website:
mch.dk

Profil

Den gode historie startede med byggeriet af den første hal i Herning midtby i 1954 – det, der i dag hedder MCH Herning Kongrescenter. Siden det første spadestik er det gået stærkt, og i dag er MCH ét af Skandinaviens mest fleksible oplevelsescentre fordelt på de fire lokationer. Det samlede indendørs areal er 120.000 m2, og koncernen beskæftiger 240 fuldtidsansatte og op mod 1.400 timelønnede.

MCH er indbegrebet af oplevelser. Koncernen besøges årligt af omkring en million gæster til messer, udstillinger, koncerter, events, teater, musical og show, møder, kongresser og fester samt store sportsbegivenheder og mesterskaber. MCH skaber udstillingsvinduer og mødesteder for brancher, gode oplevelser og minder for hundredtusindvis af mennesker og betydelig omtale, beskæftigelse og omsætning til gavn for byen, kommunen og regionen.

Georg Sørensen præsenterede sin Vision 2025 i november 2000. Hovedformålet med Vision 2025 er at tilgodese kunders og gæsters behov for totaloplevelser. Visionen er delt ind i flere faser, som løbende er blevet realiseret så Herning nu eksempelvis er forbundet med resten af Europa via motorvejsnettet.