Fra: 9. Juni 2022 - 16:30
Til: 11. Juni 2022 - 20:00


Studietur 2022 til Bruxelles

ENDELIG kan vi se frem til at gennemføre turen til Bruxelles – og vi glæder os! Hvem havde dog forestillet sig tilbage i 2020, at der ville gå to år, før turen blev en realitet.

Nu er vi gået ind i foreningens jubilæumsår – og pudsigt nok er destinationen nu den samme som den allerførste tur i 1997. Dengang blev den stiftende generalforsamling afholdt i flyet på vej til Bruxelles.

På denne tur til Bruxelles møder du bl.a. parlamentarikeren, rådgiveren og lobbyisten. Gennem deres indlæg og efterfølgende dialog vil du blive klædt rigtig godt på til at forstå den store og komplekse institution. Ud over forståelse er det også vores håb, at nogle af jer vil tage hjem med inspiration til, hvordan netop jeres virksomhed kan få endnu mere ud af EU.

EU er Danmarks største eksportmarked, og en stor del af dansk lovgivning bliver udviklet og vedtaget i et samarbejde mellem EU-Kommissionen, EU-Parlamentet og de øvrige lande i EU. EU har altså en langt større betydning for dansk erhvervsliv, end vi måske går og tænker over til daglig.

Og så bliver der naturligvis rig lejlighed til at pleje og udbygge dine relationer i netværket.

Tilmelding senest den 3. maj 2022 kl. 12.00. Du skal have dit personlige password og dit pas klar, når du tilmelder dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Bruxelles.

Bestyrelsen