16. Januar 2024 16:00 - 19:30


Nytårskur 2024

Midtjysk Lederforums nytårskur afholdes tirsdag den 16. januar 2024 kl. 16.00 i Loungen hos Ikast Håndbold, Stadion Allé 2b, 7430 Ikast. I år er omdrejningspunktet Dream99, Guldminen og Ikast COMPLETE.

Vi får et spændende indlæg fra direktør Torben Østergaard, ISI, som vil gøre os klogere på de tre ting mens FCM’s adm. direktør, Claus Steinlein giver baggrunden for, at FCM investerer så markant i disse tre ting.

Derefter drejer vi fokus mod unges trivsel. Erhvervsaktive under 35 år har ifølge Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø det højeste niveau af stress blandt alle erhvervsaktive. Samtidig har regeringen nedsat en Trivselskommission, bl.a. med baggrund i nye tal som viser, at selvom de fleste børn og unge har det godt, oplever knap halvdelen af unge i alderen 16-25 år en grad af mistrivsel. Samtidig føler stadigt flere børn og unge sig ensomme.

Denne trivselskrise udfordrer både vores uddannelsesinstitutioner, vores arbejdspladser og vores frivillige fællesskaber. Gennem cases fra bl.a. NetIp og Herningsholm debatterer vi om, hvordan vi som ledere kan forholde os til denne udfordring. I debatten deltager de to borgmestre Dorte West, Herning Kommune, og Ib Lauritsen, Ikast-Brande Kommune. Debatten faciliteres af en professionel i fællesskaber, nemlig Frans Hammer, som er bestyrelsesmedlem i DIF.

Traditionen tro slutter vi af med lidt godt at spise, netværk og hyggeligt samvær.

Tilmeld dig allerede i dag og senest den 9. januar 2024.