25. November 2020 17:00 - 19:45


November-arrangement Online: Globaliseringens mange ansigter (Inkl. tapas for 2)

Mange ting er i øjeblikket vendt helt på hovedet pga. Covid-19, dette gælder også i Midtjysk Lederforum. Derfor er vi rigtig glade for at kunne præsentere en helt ny model for november-arrangementet, hvor vi fortsat kan blive inspireret sammen med vores bedre halvdel samt nyde en dejlig middag og underholdning i absolut topklasse. Den største forskel er, at denne gang foregår det hele hjemme hos dig selv, og både indlæg og underholdning livestreames.

Dagens tema er globaliseringens mange ansigter.
Før Corona ramte verden, hørte man ofte udtryk som ”Globaliseringen gør verden mindre og afstanden mellem mennesker kortere”. Den tid kommer helt sikkert igen, når vi har bekæmpet Corona.

Mennesker, penge, ideer, viden og varer bevæger sig lettere og hurtigere rundt om i verden, og vi får større gensidig afhængighed af hinanden. I dag har det derfor betydning for os her i Danmark, hvad der sker på den anden side af jordkloden.
Og verden ligger åben for os som aldrig før – om det så gælder en privat ferie eller at vi som virksomhed ønsker at eksportere til et nyt marked langt væk. Men selv om verden syntes mindre, så er kulturforskellene fortsat store, og det at forstå hinanden er vigtigere end aldrig før.

På arrangementet skal vi høre politikerens bud på globaliseringens ansigt efterfulgt af én af nutidens globetrottere – nemlig en krigskorrespondents – bud på, hvordan han oplever verden. Er den så åben, som vi går og tror og hvor er forskellene??

Dagens indlægsholdere er:

MF Kristian Jensen:
Som tidligere skatte-, finans- og ikke mindst udenrigsminister har Kristian Jensen rejst i det meste af verden og oplevet de forskelle der findes – både politisk og kulturelt. Kristian Jensen vil i sit indlæg dele nogle af sine mange oplevelser med os og forsøge at give os svaret på, hvad der egentlig samler os og hvad der fortsat skiller os ad rundt om i verden.

Journalist og krigskorrespondent Rasmus Tantholt:
Rasmus Tantholt blev i 2003 for første gang udsendt til en krigszone, nemlig til Irak for at dække den amerikanske invasion. Siden har han rejst over hele verden og er i dag TV 2’s internationale korrespondent. Han ses derfor ofte på skærmen fra verdens konfliktområder, især i Mellemøsten – en verden, som synes meget langt fra vores. I sit indlæg kommer Rasmus ind på sine oplevelser rundt i verdens forskellige kulturer og kommer med sine bud på, hvilke kulturforskelle vi som danskere skal være opmærksomme på.

Vi slutter arrangementet af med en lækker tapas-anretning, som laves af MCH – og alle tilmeldte får mad til 2 personer. Det eneste du skal gøre, er at afhente maden mellem kl. 14.00 og 16.30 på dagen (du vælger afhentnings-by ved tilmelding og får nærmere instrukser herom i din bekræftelsesmail). Denne gang er det muligt at bestille ekstra anretninger, hvis der er flere i husstanden, der ønsker at spise med. Pris pr. person er kr. 450,- incl. hvid- og rødvin. Bestilles ved tilmelding.

Mens vi spiser skal vi nyde en mini-koncert med Lis Sørensen, som med sin fantastiske stemme og store karisma vil fortolke nye og gamle sange. Med varme, ægthed og en kæmpe passion for musikken – som alt sammen også vil kunne mærkes gennem skærmen – vil Lis Sørensen og hendes to musikere levere en perlerække af hits fra flere årtier – GLÆD dig.

Tilmeld dig og din ledsager allerede i dag og senest den 18. november. Deltagelse for ledsager (inkl. tapas) er denne gang gratis.

Skulle du have spørgsmål til arrangementet er du altid velkommen til at kontakte Susanne Karstensen i vores sekretariat på tlf.: 96 26 11 26.

Vi håber på stor opbakning til arrangementet.