19. September 2018 07:30 - 10:30


Netværksmøde: Sælgerens genfødsel

Vi gør opmærksom på at onlinetilmelding til dette arrangement er lukket. Såfremt du ønsker at deltage, kontakt os på info@lederforum.net og vi vil prøve at finde en plads til dig. 

Se dig i spejlet… er der ingen forandringer sket siden sidste år – næsten? Hver dag er vi vidner til forandringer. Funktioner bliver nedlagt og erstattet af automatik og digitalisering. Mange af disse nye funktioner gør det nemmere og mere effektivt for vores kunder.

Vi kan ikke stritte imod fremskridtet- og heldigvis for det – men vi skal altid huske, at mennesker handler med mennesker. Uanset prissætning eller digitalisering.

Meget få mennesker, der beskæftiger sig med salg, kalder sig sælgere. I stedet er det ”finere” at hedde ”konsulent” eller ”rådgiver”. Titlen ”sælger” rangerer efterhånden med en troværdighed på linje med politikere og journalister. Det er uheldigt. For hvem er det, der skaffer omsætning og salg til de danske virksomheder?

Midtjysk Lederforum inviterer til et spændende netværksmøde onsdag den 19. september kl. 07.30 – 10.30 om sælgerens rolle i virksomheden. Her får vi besøg af Jens Ladegaard, der har mange års erfaring med udvikling af salget i en række danske virksomheder og som har udgivet bogen ”Sælgerens genfødsel”.

Jens Ladegaard vil denne morgen bl.a. fortælle om, at der aldrig har været mere brug for dygtige og veluddannede sælgere end nu.

At være sælger er en hædersbetegnelse. For i takt med, at der er en stadigt stigende internethandel med gennemsigtige priser, stiger kravene også til dem, der er sælgere. At være sælger kræver en lang række kompetencer og færdigheder samt ikke mindst holdninger. Det handler om ”Sælgerens genfødsel”.

PROGRAM:

Kl. 07.30 Networking og morgenkaffe m. brød
Kl. 08.00 Velkomst
v. Christian Ohn, Midtjysk Lederforum
Sælgerens genfødsel – del 1
v. Jens Ladegaard, Ladegaard Partner
Kl. 09.20 Pause
Kl. 09.30 Sælgerens genfødsel – del 2
v. Jens Ladegaard, Ladegaard Partner
Kl. 10.30 Tak for i dag

 

Netværksmødet afholdes i Danske Bank, Dalgasgade 27, 7400 Herning.

Ønsker du at øge indtjeningen og få flere tilfredse kunder, så gå ikke glip af dette netværksmøde. Tilmeld dig i dag eller senest den 12. september 2018.

Skulle du være forhindret i selv at kunne deltage, er det muligt at sende en substitut. Dette noteres ved tilmeldingen.

Ved spørgsmål til netværksmødet venligst kontakt vores sekretariat på info@lederforum.net eller 9626 1116.