Fra: 30. September 2022 - 06:30
Til: 1. Oktober 2022 - 16:00


25 års Jubilæumstur: Sønderborg

Midtjysk Lederforums 25 års jubilæum markeres med en tur til Sønderborg den 30. september – 1. oktober 2022. En tur, hvor vi – udover fejringen af jubilæet – sætter fokus på fastholdelse og tiltrækning af arbejdskraft og hvad man i et samspil mellem kommune, erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og kultur sammen kan gøre for, at et område er attraktivt og kan tiltrække og fastholde mennesker/medarbejdere.

TEMA
Det er et faktum, at det ikke længere blot handler om at fastholde og tiltrække de dygtigste medarbejdere, men derimod at fastholde og tiltrække arbejdskraft i det hele taget. I vores område har vi umiddelbart en del til fælles med Sønderborg, så hvad kan vi lære af dem? Det vil vi gerne blive klogere på, og derfor går turen netop til det sønderjyske.

Vi glæder os meget til første stop på turen, nemlig hos Danfoss A/S. Her får vi både et generelt indlæg om virksomheden og rundvisninger i hold, mens vi slutter af med et indlæg om, hvordan Danfoss tiltrækker og fastholder arbejdskraft samt om deres fokus på karriereudvikling.

Fredag eftermiddag får vi Sønderborg Kommunes bud på lokal udvikling med offentlige og private partnerskaber som afsæt, når kommunaldirektør Tim Hansen tager imod. Her bliver der god til at stille spørgsmål og komme med input til turens tema.

Lørdag formiddag slutter vi af med en tur til Kær Vestermark, som er et spændende rekreativt område lige nord for Sønderborg. Her får vi fortællingen om området samt om Center for Verdensmål, som er et oplevelses- og videnscenter, der byder på læring og oplevelser om bæredygtighed og FNs 17 Verdensmål for borgere, virksomheder, foreninger og offentlige institutioner.

FESTAFTEN
Fredag aften er fejringen af 25-års jubilæet i fokus, og vi ser meget frem til en festlig aften på Alsik Hotel. I løbet af aftenen samler Per Vers op på dagens input i et freestyle rap show, så glæd dig til et unikt indslag og til en aften, hvor vi både kigger bagud, men ikke mindst fremad mod de næste 25 år i en cocktail af netværk, socialt samvær og skøn jubilæums-stemning.

OVERNATNING
Vi skal bo på Alsik Hotel og Spa, der er kendetegnet ved sit smagfulde nordiske design. Hotellet er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefront. Fra hotellet er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

TILMELDING
Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 13. september 2022. Ønsker du et dobbeltværelse, bedes du inden tilmelding lave aftale med en room-mate og oplyse navn og virksomhed på vedkommende ved tilmelding. Der er også mulighed for at bestille et enkeltværelse mod en egenbetaling på kr. 390,- + moms. Bestilling af enkeltværelse er bindende efter den 12. september.

Ved spørgsmål til turen venligst kontakt vores sekretariat på info@lederforum.net eller 96 26 11 26.