Diana Vejrup

Direktør

Tlf.: 28603545

E-mail: dv@colourcompagniet.dk

Kort om Diana Vejrup


Har viden omkring: Iværksætteri og opstart af virksomhed. Har erfaring med: Køb af konkursbo, bestyrelsesarbejde, generationsskifte og kriseledelse. Mine kompetencer er indenfor: Regnskab & budgetter, HR, kompetenceudvikling og projektkoordinering. Jeg er energisk, modig og beslutsom. Jeg kan lide at tage beslutninger og gøre en god indsats. Jeg går gerne foran med gennemslagskraft og engagement. Jeg kan omsætte idéer og planer til effektiv handling. Jeg har vilje, styrke og udholdenhed samt efterlader mit aftryk i de sammenhænge jeg involverer mig i. Jeg når mine mål ved at være ansvarlig, vise stor interesse for præcision og opmærksom på detaljer. Det er vigtigt for mig at nå mål, udføre opgaver og opnå resultater – at gøre det jeg gør med hjertet og at være til stede i nuét.

Colour Compagniet A/S

Colour Compagniet A/S
Stougaardsvej 2-4
6933 Kibæk

Tlf:
97191300
Website:
colourcompagniet.dk

Profil

Colour Compagniet A/S tilbyder overfladebehandlinger på træ, plast, metal m.v. på både plane emner og 3D.

Overfladebehandlingerne hos Colour Compagniet A/S dækker syrehærdende lak, UV-lak, vandbaseret lak, bejse, olie mv.

Vores vision er at være den bedst kvalificerede og foretrukne virksomhed indenfor overfladebehandling af træ, plast og metal mv.

Vi tilbyder et højt niveau af fleksibilitet, kvalitet og service samt miljørigtig fremstilling. Vi vil være nyskabende – eksperimentere med nye metoder, materialer og løsninger til fordel for vore kunder. Colour Compagniet A/S har en strategi om øget vækst og tilgang af nye forretningsområder. Vi er altid åbne over for nye ideer, som vi sammen med vores kunder løser i fællesskab.

Colour Compagniet A/S står klar til at blive din totalleverandør på overfladebehandling, så du får én faktura på alt overfladebehandling.

Vi har et stærkt netværk med andre underleverandører, således at vi kan tilbyde totalløsninger fra bearbejdning incl. lakering til specialindpakning.

For os er kundernes tillid altafgørende, og den opnår vi ved altid at levere højkvalitets- og langtids-holdbare produkter til den aftalte leveringstid.

Colour Compagniet A/S råder over moderne og velfungerende lak-anlæg og med 3.100 kvm. under tag, er vi klar til selv de største opgaver.

Drivkraften for os er at have hjertet med i alt, hvad vi foretager os, skabe sammenhæng imellem det vi siger og det vi gør, således at der skabes energi, mod, styrke og tillid.

“Vi ønsker at udleve vore drømme, udfordre vort mod og flytte vore grænser”.