Kris Klintebæk

Direktør, CEO

Tlf.: 20908801

E-mail: kris@conceptdata.dk

Concept Data A/S

Concept Data A/S
Rosenholmvej 13
7400 Herning

Tlf:
97269988
Website:
conceptdata.dk

Profil

VI FINDER EN LØSNING… Det er vores mål, at være virksomheds IT afdeling, hvor virksomhederne kan få den totale leverance fra udstyr til konsulentydelse.Vi tilbyder NAV og Uniconta til firmaets ERP løsning, samt alt det omkring programmet med API eller andre applikationer til løsning af opgaven.

Kompetencer: NAV, Uniconta, Computer, Hosting, Online, Sælger løsning, Ordre, Finans, CRM, e-conomic, Online ERP, økonomi, navision, IT, Netværk, Rådgivning, Computere, EDB, Cloud, Microsoft, Hosting, Sikkerhed, Backup, Hosting, IP, Telefoni, regnskab, , IT Rådgivning.

Concept Data blev stiftet af Kim Lind, Lars Kirkeby og Kris Klintebæk, som valgte det engelske ord for koncept, længe før der gik mode i denne stavemåde.

Vi begyndte at handle med Commodore Computere og Concorde programmet, hvorfor det var helt naturligt at skrive koncept med C.

Vi har i 2016 haft 25 års jubilæum – Vi er stolte over, at vi har kunnet følge med den teknologiske udvikling, og det har været sammen med vores dygtige medarbejder.

Branche: Computer Software