Olav Langdahl

Direktør

Tlf.: 53282120

E-mail: olav@langdahl.me

Kort om Olav Langdahl


Verdens sejeste baggrund: Først blev jeg uddannet frikirkepræst i England, hvor min familie og jeg boede i 10 år. Efter hjemkomst i 2010 tog jeg en executive Master i Management of Technology på Ålborg Universitet, derefter en Masters i High Performance Leadership ved Chartered Management Institute i London. Pt er jeg igang med en "Board, Team and Systemic Coaching" uddannelse på Henley Universitet i Reading, og når den er færdig kan det være jeg vil lære mere om noget andet. Jeg har været festfyrværker, lærer for AD/HD unge, IT-statistiker, præst, coach, manager for elitesportsudøvere (motorsport - har "lavet" en enkelt verdensmester) og arbejdet med innovation i globale sammenhæng. Jeg tror på alle skal opleve livets rigdom; også på arbejde. Gennem autenticitet, mod og åbenhed, forbinder jeg mennesker og organisationer med deres passion, potentiale og præstation.

Langdahl Consult ApS

Langdahl Consult ApS
Stenbjergparken 6
7400 Herning

Tlf:
53282120
Website:
www.langdahlconsult.com

Profil

Langdahl Consult er et konsulentfirma med mennesket i centrum.

Mange kan lave hvad jeg laver, forskellen ligger i operationaliseringen og forankringen af viden, udvikling og forandringer hos mine kunder.

Værktøjskassen er proppet, og mit sigte er altid at det er dig/jer som virksomhed der skal lykkes og ikke en “superstar konsulent”.

Tænk fx. på: Hvor relevant er strategi, udviklet udenfor det operationelle niveau? Nej vel? Medarbejderne, specialisterne og forandringsagenterne skal med på råd, det er dem der skaber virksomhedens værdi.

Branche: Management Consulting