Flemming Greve

Selvstændig, Uvildig og Uafhængig Pensionsmægler

Tlf.: 25260172

E-mail: flemming.greve@honestus.dk

Kort om Flemming Greve


Jeg er oprindeligt uddannet indenfor tekstilbranchen, hvor jeg i mange år har været ansat i detailleddet. Efterfølgende har jeg igennem min ansættelse hos Alm. Brand A/S uddannet mig til Exam. assurandør og har ligeledes hos Alm. Brand A/S fungeret som Centerleder i Herning med ansvaret for driften af centeret og de omfattede medarbejdere fra 2009 og frem til jeg blev head-huntet til den nye stilling hos APC Forsikringsmæglere A/S. Siden januar 2015 har jeg arbejdet som pensionsmægler, først som ansat hos APC Forsikringsmæglere i Aarhus frem til september 2019 og sidenhen som selvstændig franchisetager ved Honestus og Partners. Udover at være en del af Honestus og Partners, så sidder jeg også i flere netværk, bl.a. Blue Fox Business, og jeg er altid klar på en uforpligtende dialog for, at lære andre mennesker at kende over en kop kaffe. Privat er jeg bosiddende i Lind med min hustru igennem snart 20 år og vores 3 børn.

Honestus & Partners Pensionsmæglere Firmapension

Honestus & Partners Pensionsmæglere Firmapension
Fejerskovparken 50
7400 Herning

Tlf:
25260172
Website:
www.honetus.dk

Profil

Honestus & Partners er en 100% uvildig og uafhængig pensionsmægler, som varetager egne kunders interesser i forhold til virksomhedens firmapensioner.

Vi har samarbejdsaftaler med alle de store kommercielle pensionsselskaber og kan således til enhver tid formidle en pensionsløsning for virksomheden som er skræddersyet til virksomhedens medarbejdere og deres individuelle behov.

Jeg er under Honestus & Partners fungerende som selvstændig franchisetager, og har således selv ansvaret for opbygningen af min egen portefølje som jeg selv arbejder med og ligeledes også selv varetager rådgivningen af medarbejderne som er tilknyttet firmapension hos den enkelte virksomhed. Alle medarbejdere får således individuelle tilpassede løsninger som modsvarer den enkelte medarbejders ønsker og behov.

Jeg laver løsninger på firmapension fra 3 medarbejdere og opefter. Herudover laver jeg også løsninger for virksomhedsejere, selvstændige, private m.fl.

Det vil sige, at jeg opererer med kunder i alle segmenter.

Vil du/I høre mere, er I selvfølgelig altid velkommen til, at kontakte mig på enten tilf. eller mail.

Branche: Pensions- og Forsikringsformidling