Jesper Friis Poulsen

CEO

Tlf.: 40910282

E-mail: j@jfp.dk

Kort om Jesper Friis Poulsen


CEO, Jesper Friis Poulsen er søn og 2. generation i JFP, som blev grundlagt af Jørgen Friis Poulsen i 1972. I 1999 tiltrådte Jesper som indkøbschef i JFP, hvorefter han allerede i 2002 ”overtog roret” og blev medejer og direktør for virksomheden. I dag er Jesper Friis Poulsen CEO og hovedaktionær i JFP. Jesper har en bred ledelsesmæssig erfaring, både på det strategiske og operationelle niveau med en stærk track-record i at udvikle og implementere forretningsudvikling. Siden Jesper overtog ledelsen i JFP har han formået at skabe en solid vækst i både omsætning og på bundlinjen.

JFP - Jørgen Friis Poulsen a/s

JFP - Jørgen Friis Poulsen a/s
Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning

Tlf:
96269444
Website:
jfp.dk

Profil

JFP opfører spændende boligprojekter, erhvervsbyggerier, sygehuse, plejehjem og andre byggerier i hele Danmark. JFP blev grundlagt i 1972 og er i dag en solid og kapitalstærk virksomhed, der leverer hoved- og totalentrepriser i hele Danmark, samt egenproduktion inden for beton, elementmontage, murer og tømrer.

JFP har kontor i Herning og Vallensbæk, og beskæftiger ca. 70 medarbejdere, der primært er ingeniører, konstruktører, projektledere, byggeteknikere og administrativt personale. 

JFP beskæftiger ca. 100 håndværkere inden for Beton, Elementmontage, Murer og Tømrer.

 

Branche: Byggeri