Anders Vistisen

Public Affairs Director

Tlf.: 5380080

E-mail: anders@grace-pa.com

Kort om Anders Vistisen


Anders er født i 1987 i Vridsted. I dag bestrider han stilling som Public Affairs Director hos Grace PA, der er landets næststørste Public Affairs Bureau, hvor han arbejder med udgangspunkt i Herning. Han er international HHX-student fra Skive Handelsskole og er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet i 2013. Fra 2009-2014 var han medlem af regionsrådet for Region Midtjylland. Fra 2013-14 medlem af Randers Byråd. Fra 2014-19 Medlem af Europa Parlamentet. Anders har herudover erfaring som bestyrelsesmedlem i bl.a. Aarhus Købmandsskole, Erhvervsakademi Aarhus, Hjerl Hede Frilandsmuseum, Randers Regnskov, Skive Handelsskole, Midtjyske Jernbaner, Skive Handelsskole m.fl.

Grace Public Affairs

Grace Public Affairs
Bøgevænget 2C
7400 Herning

Tlf:
28181775
Website:
www.grace-pa.com

Profil

Vi leverer indflydelse. Hos GRACE er vi specialister i politisk interessevaretagelse. Ved hjælp af konkret viden, netværk og resultatorienteret strategi giver vi vores kunder indsigt, handlemuligheder og indflydelse.

Vores kunders sejre er vores sejre. Vi er først og fremmest drevet af at hjælpe med at løse vores kunders politiske problemer. Vi er kreative og hårdtarbejdende, og vi stræber efter altid at være på forkant. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og vi tager ansvar for at afstemme strategien, samt sikre god projektledelse og daglig fremdrift. Vi er udførende, når det ønskes, men klæder også gerne kunden på til at handle selv.

Vi elsker politik. Public Affairs kræver både viden, erfaring og håndelag. Vores team er alle politiske nørder. Vi brænder for politik og har haft jord under neglene i Folketinget, byråd eller partipolitik. Vi kan derfor tilbyde vores kunder en genvej til erfaring, netværk og viden på tværs af partier og organisationer. Vi er specialister i politisk interessevaretagelse og blandt de bedste på vores felt – hvis vi selv skal sige det. Der er mange andre, der er dygtige til PR, og vi trækker på en håndfuld nære samarbejdspartnere, når der er behov for sparring eller rådgivning om PR og kommunikation.

Vi går efter bolden. Med ærlighed kommer man længst. Vi arbejder for vores kunders interesser, men ingen af os har en fremtid i Public Affairs, hvis vi ikke er ærlige, troværdige og brugbare sparringspartnere for politikere og embedsmænd – såvel som kunder. Vi arbejder derfor kun for sager, vi tror på; hvis vi ikke mener, vi kan gøre en væsentlig forskel, siger vi det. Hvis vi taler med nogen om en sag, fortæller vi altid hvem og hvad, vi arbejder for.

GRACE Public Affairs blev stiftet i 2015 og har i dag til huse på Amagertorv 1. Vi arbejder primært i Danmark – på lokalt, regionalt og nationalt niveau. På europæisk og internationalt niveau er vi en del af Interel Group.

Branche: Public Affairs