Annette Spicker Bruhn

Ejerskiftevejleder - de bløde udfordringer

Tlf.: 30294820

E-mail: annette@spickerspicker.dk

Kort om Annette Spicker Bruhn


Entreprenant, flittig og netværker er en personcocktail, jeg tror på. Og jeg blander de ingredienser ind i min hverdag, da de giver gejst, gør en forskel, får inspirationen frem i mig og i andre! Jeg lytter, spotter og kobler dvs. sætter personer/viden/kompetencer sammen, som kan gavne hinanden. Jeg er årgang 68 og har de sidste godt 30 år boet i Herning. Jeg er gift med Brian Bruhn og har Camilla på 27 år og David på 16 år ...og et barnebarn er på vej. Hjemme hos os er vi delt op i "Mrs. erhverv og Mr. kultur:-)" Der bliver snakket en del politik ved middagsbordet og jeg holder af at kalde mig medborger...

SpickerSpicker

SpickerSpicker
Birk Centerpark 40
7400 Herning

Tlf:
30294820
Website:
www.nøglebundtet.dk

Profil

SpickerSpicker er en konsulentvirksomhed, som består er mig (og mine samarbejdspartnere)

Den ene del af SpickerSpicker =  Nøglebundtet.dk, som er facilitering og afklaring i ejerskifte/generationsskifte for senior, næste generation m.fl.

Jeg brænder for at hjælpe ejerleder, næste generation ja hele familien med den store ejerskiftekabale og alle de menneskelige forandringer, så virksomheden kommer godt videre,  medarbejdere er mere trygge og familiejulen er sikret fremover. 

Den anden del af SpickerSpicker = freelance …. Som freelance har jeg typiske opgaver som facilitator, projektleder på iværksætteri og matchmaking projekter samt transition-rådgiver ved AS3 (Outplacement)