Chris Anton Østerby

Ejer, Direktør

Tlf.: 21947526

E-mail: info@goshuttle.dk

Kort om Chris Anton Østerby


Født og opvokset i Gjellerup, Herning. Jeg har et stort netværk i området. Jeg har tidligere arbejdet 5 år på Hotel Eyde, og prøver nu at videreføre arbejdet med den gode service, den gode kommunikation og den gode oplevelse - i mit eget firma GoShuttle. Bosat i Hammerum med Hanne og vores 3 børn.

GoShuttle Herning

GoShuttle Herning
Agerskovvej 23
7400 Herning

Tlf:
21947526
Website:
goshuttle.dk

Profil

GoShuttle er stiftet i 2017 og tilbyder Midtjyllands mange virksomheder en professionel og kvalitetsbevidst persontransport af firmakunder og gæster, som skal til/fra områdets lufthavne (Midtjyllands Lufthavn, Billund Airport).

Et vigtigt bindeled

I mange år har der ikke været en direkte forbindelse til områdets to lufthavne Midtjyllands Lufthavn og specielt Billund Airport. GoShuttle er nu det bindeled mellem Hernings hoteller og virksomheder, som ønsker at deres gæster og kunder bliver vel modtaget fra deres første færd i Danmark. Og ikke mindst at de bliver sendt godt afsted igen.

Servicen er i højsædet 

Den bedste service. Intet mindre. En tur med GoShuttle’s Mercedes V250 får de fleste kunder til at smile og slappe af. Ombord tilbydes der kildevand, 4G wi-fi og mobiloplader. Og med god plads til 1-7 personer i kabinen med tonede ruder, vælger mange enten at fordybe sig i arbejdet og dermed bruge bilen som et mobilt kontor/mødelokale, eller til at koble af og få sig en tiltrængt lur på turen som typisk varer mellem 25-35 minutter.

Som flere kunder har sagt når bilen nærmer sig Billund Airport: “Kan vi ikke bare fortsætte til Frankfurt?”.

Herning is not enough

GoShuttle’s mål er at udvide kraftigt i Jylland i løbet af 2019 og på sigt blive landsdækkende.

Branche: Personbefordring, limousinekørsel