Thomas Haurum

Direktør

Tlf.: 22970271

E-mail: th@wemarket.dk

Kort om Thomas Haurum


Udover mit daglige virke i WeMarket, har jeg fingrene i en række andre virksomheder - både som aktiv og passiv investor ligesom at jeg varetager en række bestyrelsesposter. Jeg har to skønne unger og bor i Herning med min bedre halvdel.

WeMarket ApS

WeMarket ApS
Eli Christensensvej 49
7430 Ikast

Tlf:
71993474
Website:
wemarket.dk

Profil

0 % bullshit – 100 % effekt. 

Sådan lyder sloganet hos Ikast-virksomheden WeMarket, der specialiserer sig i online markedsføring for en bred vifte af kunder landet over. WeMarket blev etableret i 2014, da herningensiske Thomas Haurum skrottede studiebøgerne og kastede sig ud i iværksætterlivet. 

Specielt i de seneste par år har WeMarket oplevet massiv vækst – både målt på antallet og størrelsen på kunderne, der spænder lige fra lokale håndværkere til landsdækkende rejsebureauer og mange flere. 

Efterspørgslen på WeMarkets ydelser har naturligt nok affødt behovet for at udvide medarbejderstaben løbende. Derfor sidder Thomas Haurum i dag omringet af 15 andre marketingspecialister med digitalt blod i årene. 

WeMarket startede med at lave Facebook-annoncering og Google Adwords for mindre og især lokale kunder. Men i takt med konsolideringen i markedet og den generelle efterspørgsel på andre ydelser kan WeMarket i dag varetage alle opgaver inden for virksomhedernes digitale markedsføring. Det gælder blandt andet søgemaskineoptimering, pressearbejde, ny hjemmeside, sociale medier, Amazon m.fl. 

På kontoret i Ikast bliver medarbejderen konstant mindet om, hvilken virksomhed WeMarket ønsker at være. Plakater i glas og ramme fortæller blandt andet, at WeMarket stræber efter kompromisløs service, positiv indflydelse og langsigtet fokus. 

Missionen er altid at skabe den mest profitable markedsføring samt at være Danmarks bedste arbejdsplads. 

Værdier som redelighed, ærlighed, hjælpsomhed, kvalitet og ansvarlighed er en selvfølge for medarbejderne i WeMarket. 

Sidst, men ikke mindst er ambitionen klar. WeMarket vil være bedst i faget – både på service og kvalitet. 

WeMarket består af et ungt og dynamisk team, der er nysgerrige på de nyeste trends inden for online markedsføring, og som sammen har et stærkt fællesskab – også når computerne slukkes på kontoret. Derfor er WeMarket et fedt sted at arbejde.