28. Februar 2019 07:30 - 10:30


Vigtigheden af gode relationer og netværk

Midtjysk Lederforum indbyder til et spændende netværksmøde torsdag den 28. februar kl. 7.30 – 10.30, hvor vi sætter fokus på relationer og netværk og på, hvordan vi kan bruge vores kropssprog til at styrke begge dele.

TIDSÅNDEN NETOP NU
Fremtidsforsker og adm. Direktør Louise Byg Kongsholm, pej gruppen, sætter rammen, når hun fortæller om tidsånden netop nu og hvad fremtiden byder på – med fokus på vigtigheden af relationer og netværk:
Den uregerlige størrelse; tidsånden, dikterer mere end blot tidens værdier og holdninger. Den giver sig direkte til udtryk gennem den politiske dialog, gennem den samtale, der finder sted på arbejdspladsen, ved spisebordet derhjemme og i det, der optager os i vores daglige liv. Forstår vi hvad det er for en tid, vi lever i, bliver det nemmere at sætte en strategisk retning for vores virksomhed samt justere kommunikation og produkter.

KROPSSPROG – DIN HEMMELIGE SUPERPOWER
I forlængelse af ovenstående tager Louise Lorenzen fra Shining Eyes over i anden halvleg, hvor hun med udgangspunkt i relationer og netværk som essentielle ledelsesmæssige egenskaber i fremtiden vil fortælle om kropssprog som din hemmelige superpower. Evnen til at skabe gode relationer er afgørende for både personlig og forretningsmæssig succes – og fordi vi som mennesker tillægger kropssprog så stor vægtning ER kropssproget virkelig vores superpower, når vi søger at skabe gode, ægte og givtige relationer.

PROGRAM:

Kl. 7.30 – 8.00 Networking og morgenmad
Kl. 8.00 – 8.05 Velkomst
v. bestyrelsesmedlem Jesper Moos, Midtjysk Lederforum
Kl. 8.05 – 9.00 Tidsånden netop nu
v. Louise Byg Kongsholm, pej gruppen
Kl. 9.00 – 9.15 PAUSE
Kl. 9.15 – 10.30 Kropssprog – din hemmelige superpower
v. Louise Lorenzen, Shining Eyes

Arrangementet afholdes hos pej gruppen, Bitsovvej 2, 7400 Herning.

Tilmeld dig netværksmødet allerede i dag og senest den 21. februar 2019

Skulle du have spørgsmål til arrangementet er du altid velkommen til at kontakte vores sekretariat på info@lederforum.net.

Vi glæder os til at se dig.