23. August 2016 16:00 - 19:00


Skab succesfulde forfremmelser i din virksomhed

HVORDAN SIKRER DU DIG, AT DEN NÆSTE FORFREMMELSE I DIN VIRKSOMHED BLIVER EN SUCCES?

Midtjysk Lederforum afholdte den 23. august 2016 en workshop om temaet Leadership Pipeline – at gøre dine medarbejdere eller dig selv klar til det næste lederjob.

På workshoppen blev deltagerne præsenteret for værktøjet ”Leadership Pipeline”, der er en enkel metode til at synliggøre og træne medarbejdere til at tage det næste lederjob. Det fortæller bl.a. om de forskellige krav, der er til ledere på forskellige niveauer i organisationen og hvilke krav du skal stille til chefer, der skal forfremmes. Dette er vigtig viden, da en forfremmelse er en væsentlig del af det at motivere chefer til at yde en ekstraordinær indsats.

Workshoppen blev styret af Lektor Henrik B. Sørensen fra Aarhus Universitet, der gav indsigt i hvordan værktøjet virker, hvornår det med fordel kan anvendes og hvornår det vil være meget uheldigt at bruge det. Han forklarede den bagvedliggende mekanisme ved værktøjet, ligesom han gav deltagerne indblik i, hvilke personlige og derved psykologiske fordele og ulemper der er, således man ikke render ind i en dyrebar – både økonomisk og menneskelig – fiasko.

Workshoppen blev afholdt i Innovatorium, Birk Centerpark 40, 7400 Herning.