12. Juni 2019 07:30 - 11:00


Styrk din gennemslagskraft med finansielle værktøjer

Vi sætter fokus på, hvordan man som leder kan styrke sin gennemslagskraft med finansielle værktøjer.

Dagligdagen i en international virksomhed er præget af detaljerede daglige beslutninger i en hurtigt forandrende verden. Hastigheden hvormed du kan optimere og forbedre din virksomhed er derfor afgørende for din succes.
Finans- og økonomistyring giver mulighed for at tilføje et faktabaseret element i en kompliceret beslutningstagning, og brugt rigtigt kan finans- og økonomistyring bidrage til at simplificere en beslutnings-situation og til at øge gennemslagskraften i en change management-proces.

Dagens indlægsholder er Ulrik Hjort, som i sit faglige oplæg gennemgår eksempler, hvor økonomistyring og finansielle værktøjer har gjort det muligt at skære igennem en kompleks situation og identificere det egentlige problem og en simpel løsning. Fokus er på, hvordan du kan bruge økonomi til at styrke din gennemslagskraft i beslutningssituationer og change management-sammenhænge. Undervejs er der tid til dialog og drøftelse af dagens emner i mindre grupper.

Program
Kl. 07.30 – 08.00     Networking og morgenmad
Kl. 08.00 – 08.05     Velkomst v. formand Christian Ohn, Midtjysk Lederforum
Kl. 08.05 – 09.10      Styrk din gennemslagskraft med finansielle værktøjer v. Ulrik Hjorth
Kl. 09.10 – 09.30      PAUSE
Kl. 09.30 – 11.00       Styrk din gennemslagskraft med finansielle værktøjer v. Ulrik Hjorth

Arrangementet afholdes hos Aarhus Universitet, Birk Centerpark 15, 7400 Herning.

Tilmeld dig arrangementet allerede i dag og senest den 6. juni 2019.

Skulle du have spørgsmål til arrangementet er du altid velkommen til at kontakte vores sekretariat på info@lederforum.net.