22. Marts 2021 15:30 - 17:00


ML Online: Fatale forandringer

Tilmelding er ikke længere muligt her på siden. Send i stedet en mail til info@lederforum.net – så finder vi en plads til dig 😊.

——————————————————————————————————————————————————————————–

Det er forandringernes tid som aldrig før, og vi må igen erkende, at Corona spænder ben for vores planer. Det betyder, at vi den 22. marts kl. 15.30 – 17.00 mødes til ML Online. Og det er en stor glæde at kunne præsentere forfatter og ledelsesekspert Christian Ørsted, der i et højaktuelt foredrag om fatale forandringer vil give dig et kritisk indblik i bagsiden ved moderne ledelse.

Et emne som er nødvendigt at tage stilling til, når man oplever uforudsigelighed og forandringer i arbejdslivet og ønsker nye perspektiver til at løse nutiden og fremtidens store udfordringer. Og hvem gør ikke det i en denne tid.

Undervejs i foredraget bliver der lejlighed til at drøfte dagens emner i mindre grupper; at netværke og sparre med hinanden om hvordan vi håndterer alt det der sker.

Arrangementet om ”Moderne Ledelse” udskydes til den 24. marts 2022 fordi vi netop til dette arrangement meget gerne vil mødes fysisk – sådan som det hele tiden har været meningen. (PS: Opstart af netværksgrupperne fastholdes – mere herom i næste uge).

Lidt mere om Christian Ørsteds foredrag:

Vi løber hurtigere og hurtigere – men løber vi i den rigtige retning? Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet i dag er et andet:

Forandringer har aldrig været mere uforudsigelige, og arbejdslivet aldrig så komplekst og usikkert som nu. Hvad nu hvis det, vi har lært om forandringer og forandringsledelse de seneste årtier, er årsagen til, at forandringer ofte møder modstand, slår fejl og skaber dårligere resultater?

Vi er nødt til at blive bedre til at håndtere forandringer. Meget af det, vi gør i dag, peger i den gale retning: Det gør forandringer til noget, der er svært. Til noget, der alligevel ikke nytter noget eller bare er noget, der skal overstås, som en undtagelse. Forandringer er ikke en undtagelse mere. Det er hverdag.

Tilmeld dig arrangementet, som du plejer. Dagen før arrangementet vil du få tilsendt et link til Zoom samt info om, hvordan du logger på.
Skulle du have spørgsmål til arrangementet er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på info@lederforum.net

Christian Ørsted:
Christian Ørsted er cand. merc., ledelsesrådgiver og forfatter. Han har i mere end 20 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder, herunder LEGO, Novo Nordisk, Coca-Cola og Ørsted (tidl. DONG Energy). Christian er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. TV2 News, DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen og fast klummeskribent på Berlingske Business. Christian er forfatter til bestsellerne ‘Livsfarlig ledelse’ (2013) og ‘Fatale forandringer’ (2020) samt fagredaktør på den danske udgave af Amy Edmondsons seneste bog ‘Den frygtløse organisation’ (2020).