29. November 2016 16:00 - 20:00


Konsekvenserne af valget i USA

Den 29. november 2016 i Remisen Brande satte Midtjysk Lederforum fokus på konsekvenserne af præsidentvalget i USA, hvor Donald Trump blev valgets vinder og dermed USA’s næste præsident.

Her deltog folketingsmedlem og tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft. Qua sit store kendskab til USA, bl.a. gennem den netop afsluttede periode som formand for FN’s generalforsamling i New York, gav han sit bud på hvordan verden ser ud efter valget i USA.

Dette blev suppleret med indblik i virksomheden Kyocera Unimerco A/S, som producerer og sælger værktøjer til primært bil- og flyindustrien der og i dag har 70 ansatte i USA. Group Vice President Anders Hegaard delte ud af deres erfaringer på det amerikanske marked og hvordan de så på mulighederne efter valget.

Den tidligere USA-korrespondent og nuværende nyhedsvært på DR1 Kim Bildsøe Lassen var aftenens facilitator. Han afsluttede med et interessant oplæg om hvorfor amerikanerne valgte Trump og gav os indsigt i den amerikanske befolkning – hvorledes de tænker, reagere og hvorfor de ofte er forskellige i forhold til vort mindset.

Inden aftenen afsluttede med en lækker amerikanskinspireret middag og networking, blev destination for generalforsamlingsturen i 2017 afsløret – Monaco og den franske riviera.

 

Program:

Kl. 16.00 Ankomst og networking

Kl. 16.20 Velkomst i salen

Kl.16.30 “Hvordan ser verden ud efter valget i USA” v/ Mogens Lykketoft

Kl. 17.15 “Det amerikanske marked – set fra Sunds” v/Anders Hegaard, Kyocera Unimerco A/S

Kl. 18.00 “Derfor valgte amerikanerne Trump” v/Kim Bildsøe Lassen

Kl. 18.30 Afsløringen af destinationen for generalforsamlingsturen i 2017

Kl. 18.40 Middag og networking i festsalen

Kl 20.00 Tak for i dag